www.consalta.ba

Certificirani ISO 27005 Risk Manager Trening PDF Print E-mail
Thursday, 23 May 2013 03:10

RMflyer27005 
Obaviještavamo Vas da Consalta d.o.o. u periodu od 18.06. – 20.06.2013. organizuje održavanje slijedećeg treninga:

ISO 27005 CERTIFIED RISK MANAGER

Izvođenje treninga je usklađeno prema pravilima PECB međunarodne organizacije, a svi polaznici koji uspješno završe trening će steći međunarodno priznati certifikat „ISO 27005 Risk Manager" iz oblasti upravljanja rizicima.

Trodnevni trening, će držati renomirani stručnjak Dr.sc. Silvana Tomić Rotim (Hrvatska). Polaznici će kroz trodnevni trening imati jedinstvenu priliku da upotpune svoja znanja i vještine, savladaju osnovne elemente upravljanja rizicima koji se odnose na svu imovinu od značaja za informacionu sigurnost koristeći referentne standarde ISO 27005:2011. Na osnovu praktičnih vježbi i case study primjera, polaznici će steći potrebno znanje i vještine potrebne za obavljanje procjene rizika informacione sigurnosti i upravljanje rizicima tokom vremena poznajući njihov životni ciklus. Polaznicima će pored spomenutih procesa upravljanja rizikom, biti ukratko biti opisane i različite metode procjene rizika koje se trenutno koriste na tržištu. Ovaj trening se savršeno uklapa u okvire ISO 27001:2005 procesa implementacije.

Ako želite da Vaše kompetencije budu prepoznatljive, da povećate svoj kredibilitet, da osigurate međunarodnu prepoznatljivost, nadogradite svoje znanje, unaprijedite svoju biografiju, ovi treninzi predstavljaju odličan alat za postizanje svih navedenih prednosti.

Prijavu na trening možete izvršiti klikom na slijedeći link - Prijava za edukaciju 

Detaljnije informacije možete pronaći u PDF prilogu, zajedno sa Agendom treninga.

Pozivom na: 061 034 268, gospodin Mahir Boloban će vam pružiti sve dodatne informacije i detalje o treningu.

 
Home News Certificirani ISO 27005 Risk Manager Trening